Kwaliteit

Kiest u voor een SpaPro, dan bent u verzekerd van een kwalitatief geweldige spa of zwemspa. Ontworpen volgens de meest recente, strenge kwaliteitsstandaarden en boordevol technische hoogstandjes zijn deze zeer aantrekkelijke spa’s nagenoeg voor ieder budget beschikbaar. Dat is de kwaliteit van SpaPro.

Waarom kiezen voor SpaPro?

Romantische verlichting

Alle zintuigen komen aan bod in een SpaPro spa. U kunt genieten van glasvezel verlichting in zeven kleuren (rood, oranje, geel, groen, cyaan, blauw, paars) en wit. Helder, kleurrijk, energiezuinig, modern en uitermate smaakvol.

Optioneel kunt u bij veel modellen ook nog kiezen voor LED verlichte hoeken.

Ergonomische vormen

Onze spakuipen bestaan uit één stuk acrylplaat (CCA) van de hoogste kwaliteit. Glooiende vormen die perfect aansluiten op uw lichaam zorgen voor ergonomische zit- en ligplaatsen.

Dit draagt bij aan een optimale massage zodat u compleet kunt ontspannen.

Duurzaam geïsoleerde omkasting

Onze spa’s zijn voorzien van omkastingen gemaakt van een innovatief PS-type materiaal met PVC schuimisolatie. Lichtgewicht, oersterk, niet vatbaar voor corrosie, uiterst duurzaam en verkrijgbaar in diverse kleuruitvoeringen.

Optimale controle

Leun achterover en geniet! Het controlepaneel met LCD scherm zijn uitermate gebruiksvriendelijk en makkelijk te lezen. Alle menufuncties zijn in te stellen en ook in grootte aan te passen.

Het ingebouwde controlesysteem van Balboa is wereldwijd bekend als betrouwbaar, gemakkelijk in gebruik en makkelijk te onderhouden.

Entertainment voor iedereen

Onze spa’s zijn altijd en overal te bedienen met je smartphone. Met een simpele swipe of touch kun je instellingen wijzigen in de temperatuur, de pompen, de verlichting, de blower, de filtercyclus en ga zo maar door.

Indien gewenst kan uw spa uitgerust worden met hoge kwaliteit speakers en subwoofers.

Gerichte massage

Onze hydrotherapie jets bieden de ultieme all-over lichaamsmassage. Onze zwemspa’s zijn daarnaast uitgerust met 3 tot 5 massage zittingen die precies ontworpen zijn volgens de basisprincipes van de menselijke fysieke karakteristieken.

Extreem geconcentreerde jet-gebieden bieden ontspanning voor grote spiergroepen. Water jets masseren uw nek, schouders, rug en benen.

Slim energie besparen

SpaPro jacuzzi’s besparen je op een slimme manier een hoop geld. Door te kiezen voor een volledige R-10 isolatie blijven de energiekosten tot een minimum beperkt. Onze krachtige jets en massagepompen zijn speciaal ontworpen om zo efficiënt mogelijk te functioneren, rekening houdend met optimale prestaties en ergonomische plaatsing.

Dit alles in combinatie met een 10 cm dikke isolatiecover zorgt ervoor dat de temperatuur in de spa optimaal zal blijven.

Een veilige spa ervaring

Veiligheid gaat voor alles. Wij hebben aandacht voor de manier waarop de jacuzzi’s onderhouden dienen te worden.  Wij testen onze spa’s regelmatig en ook voor lange periodes zodat wij het water kunnen analyseren en zodoende kunnen garanderen dat aan alle eisen en normen met betrekking tot waterkwaliteit voldaan wordt.

Daarnaast hebben wij de grootst mogelijke aandacht voor veiligheid. Denk hierbij aan een veiligheidsklep die de druk van de zuigkracht afhaalt op het moment dat het nodig is.

Zelfreinigend systeem

Water besparen én minder onderhoud, dat wil toch iedereen? Door UV desinfectie technologie toe te passen kunnen we efficiënt en snel het water steriliseren zonder nare geurtjes.

Een Ozonator zorgt voor een zeer veilige en duurzame desinfectie en zuivering. Volledig geautomatiseerd en centraal aangestuurd.

Een dubbel filtersysteem filtert twee keer zo veel water in dezelfde tijd als een enkel filtersysteem, waardoor er snellere, grotere en effectievere filtratie plaats kan vinden.