Over ons

Spapro is ontstaan doordat wij onze jarenlange Wellness ervaring hebben gebruikt om de allerbeste jacuzzi’s en zwemspa’s samen te stellen. De kwaliteit willen wij hiermee naar het hoogste niveau brengen in combinatie met functionaliteit zodat uw Wellness investering aan de hoogste verwachtingen kan voldoen. Onze dealers zijn allemaal professionals met een jarenlange ervaring in de Wellness branche.

Jarenlange ervaring
en oog voor kwaliteit

Onze oprichter Max Blom is al sinds 2009 bezig met de verkoop, productie en alle ins en outs van jacuzzi’s en uiteraard ook zelf ervaringsdeskundige op het gebied van het gebruik van jacuzzi’s. Door jarenlange ervaring weten wij hoe het niet moet, en dus heel goed hoe het wel moet.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is de juiste krachtige pompen te hebben, een goede indeling van jets en bovendien een goede ergonomie van de kuip. Dit is allemaal nodig om een perfecte massage ervaring te krijgen. En daar gaat het om!

Wellness als passie

Wellness is een echte passie geworden van ons team. Al onze medewerkers hebben op dit moment wel een jacuzzi of sauna thuis! We hebben zelfs een ware saunameester in ons team en hij is daar zo bedreven in dat hij op landelijk niveau deelneemt aan wedstrijden.

Dus zoekt u een jacuzzi of zwemspa voor thuis? Laat u dan uitvoerig informeren door ons team!

Een jacuzzi of zwemspa voor thuis?

Momenteel worden de Spapro jacuzzi’s en zwemspa’s op vier verkoop punten in het land verkocht. Ons doel is om in de toekomst de gehele Benelux te bestrijken. Op zoek naar een verkooppunt in de buurt? Zoek eenvoudig uw dichtstbijzijnde dealer op via onze verkooppunten-pagina!